Wat klanten van Nathalie vinden

Lees referenties over Nathalie van eerdere opdrachten en werkgevers.

Begin 2023 is Nathalie bij ons gestart als HR-adviseur op interim basis omdat onze eigen HR-adviseur met zwangerschapsverlof ging. Nathalie heeft zich ons kantoor en onze cultuur heel snel eigen gemaakt en is makkelijk benaderbaar voor zowel leidinggevenden als medewerkers. Nathalie heeft een grote passie voor het HR-vak en weet betrokkenheid te combineren met zakelijkheid. Tijdens medewerkersbijeenkomsten heeft ze verbeterpunten opgehaald bij onze medewerkers en deze omgezet in plan van actie. We zijn blij dat Nathalie nog wat langer dan gepland bij ons blijft om dit plan te realiseren.

SS

Solange Doesburg Smits

Nathalie is een van de kennispartners van mijn bedrijf Brand Your Employment. Bij de employer branding trajecten die wij doen, adviseer ik klanten altijd te starten met een HR-scan van Nathalie. Dan weet je gelijk hoe je HR-beleid ervoor staat. Nathalie is naast HR-adviseur ook copywriter. Ze heeft enkele blogs voor onze website geschreven over het HR-thema employer branding. Je kan Nathalie met een gerust hart inschakelen, ze zal altijd leveren wat ze belooft (en vaak meer). Ze heeft nog nooit een deadline verschoven en was vaak lang daarvoor al klaar.

IC

Ingrid Corstjens

Als Follow the Money zijn we de laatste jaren hard gegroeid (momenteel hebben we 40 medewerkers in loondienst). HR ging een belangrijkere rol innemen in onze organisatie. Wij hebben geen HR-adviseur in dienst maar wilden in 2022 wel graag bepalen wat de volgende stappen in ons HR-beleid moesten worden. Nathalie heeft toen een HR-scan voor ons uitgevoerd. Haar rapport bestond uit duidelijke actiepunten met prioriteiten, waardoor haar adviezen in veel gevallen door onszelf konden worden opgepakt. Nathalie heeft een hands-on mentaliteit, wat goed past bij start-ups zoals de onze. Ik kan Nathalie van harte aanbevelen. Ze is een prettige persoonlijkheid, praktisch en meedenkend met veel kennis van zaken.

JS

Jan-Willem Sanders

Nathalie is in juni 2022 bij ons gestart met het uitvoeren van een HR-scan. Omdat de samenwerking zo goed beviel wilden we die graag voortzetten in de vorm van een HR-abonnement. Zaken waar Nathalie ons mee helpt zijn o.a.; het opstellen van een personeelsgesprekkencyclus, het maken van een salarishuis, het schrijven van een arbeidsvoorwaardenreglement en verzuimprotocol. Maar ook hebben wij helaas te maken gehad met collega’s die langdurig zijn uitgevallen. En dan is het heel fijn dat je ook op dat gebied terug kunt vallen op iemand met expertise. Vanuit ons team krijgen we goede feedback over haar ondersteuning. Nathalie heeft heel veel kennis van zaken en een perfecte mix tussen zakelijkheid en betrokkenheid. Ik ben ongelofelijk blij met onze samenwerking.

JS

Jan-Willem Sanders