Over HR voor jou

Nathalie is geboren en getogen in Zutphen. Al snel na het behalen van haar Hbo-diploma is zij richting Delft vertrokken. Daar heeft zij zo’n 20 jaar gewoond. Sinds de zomer van 2021 woont ze met haar partner en hun drie zoontjes weer in Zutphen. Nathalie heeft ruim 20 jaar ervaring als HR-expert. Zij heeft onder andere 12,5 jaar gewerkt bij de Huisartsenposten Rijnmond in Rotterdam. Eerst als HR-Adviseur. Na het behalen van haar Master HRM is zij doorgegroeid naar HR-Manager en MT-lid. In 2018 is ze gaan werken als senior HR-Adviseur bij Delft Support BV. Deze zelfstandige BV van de gemeente Delft was net opgericht. Het mede helpen inrichten & opbouwen van deze piepjonge organisatie was een geweldige ervaring.

Als generalist heeft Nathalie ervaring met alle aspecten van het HR-vakgebied, zowel op operationeel- als op strategisch gebied. Nathalie staat voor simpel HR-beleid, concreet en praktisch. Zoals ze het zelf zegt: “HR is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel HR-beleid”. Haar missie als HR-adviseur is zorgen dat mensen gezond en met plezier kunnen werken, nu en in de toekomst. Na haar ervaring met het opzetten van Delft Support doet zij dat bij voorkeur bij startups, scale-ups en het mkb. De korte lijnen en no-nonsense cultuur passen bij haar.

Versterk jouw organisatie met HR-expertise

De arbeidsmarkt is en krap en als we kijken naar de demografische ontwikkeling in Nederland, zal deze krapte alleen maar groter worden de komende 2 decennia. Nathalie ziet dat het vermogen medewerkers aan te trekken en aan je weten te binden, steeds essentiëler wordt voor het voortbestaan van een organisatie. Dat lukt alleen als je een aantrekkelijke werkgever bent. Ben je te klein voor een HR-adviseur die je hierbij kan helpen? Ook jij kan gebruik maken van de expertise van Nathalie door het inzetten van een eenmalige HR-scan of het afsluiten van een abonnement bij HR voor jou. En naast expertise op het gebied van werkgeluk is Nathalie ook thuis in: verzuimpreventie- en begeleiding, wet- en regelgeving, beloningsbeleid, het geven van HR-adviezen, het vertalen van de ambities van de organisatie naar een strategisch HR-plan, het organiseren van medewerkersbijeenkomsten, ondersteunen van leidinggevenden, schrijven van allerlei HR-documenten, et cetera.

Jouw bedrijfsresultaat ook positief beïnvloeden?

Nathalie vindt het jammer dat medewerkers als een kostenpost worden gezien. In deze kenniseconomie zijn medewerkers juist het goud van je organisatie! Zonder hen, geen inkomsten. Gallup doet al jaren wereldwijd onderzoek naar werkgeluk. Keer op keer blijkt dat werkgeluk een positieve invloed heeft op het bedrijfsresultaat. In onderstaande vicieuze cirkel van werkgeluk wordt nog eens duidelijk hoe dit werkt. Kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met Nathalie op.

vicieuze cirkel van werkgeluk

Opleidingen

Nathalie houdt ervan zich te blijven ontwikkelen. Ze heeft zowel een Bachelor als een Master HRM op zak. Niet zo gek, gezien haar passie voor het HR-vak. Maar veel leert zij nog steeds van en in de praktijk. Ze heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring als generalistisch HR-professional. En omdat elke organisatie en elk mens weer anders is, blijft het HR-vak boeiend.

Diploma-uitreiking

Deze foto van de diploma-uitreiking van haar Master in HRM is haar heel dierbaar omdat Nathalie dit moment kon delen met haar oma, moeder en  zoontje. Voor haar komt alles hier samen, haar liefde voor het HR-vak en de liefde voor haar gezin en familie.

Twee passies

Naast haar passie voor het HR-vak houdt Nathalie ook van schrijven. Na het volgen van een opleiding in copywriting is zij in januari 2022 als freelance copywriter gestart met Vooraljouwteksten.nl. Dit doet zij naast haar HR-werkzaamheden. En soms komen deze passies samen in het schrijven van allerlei HR-gerelateerde teksten en blogs.

Recente opdrachtgevers HR voor jou

Hieronder vier van onze recente/huidige opdrachtgevers.

Follow the money

In juni 2022 hebben we een HR-scan uitgevoerd. Dat beviel zo goed dat we de samenwerking hebben voorgezet en zij hun 2e HR-abonnement bij ons hebben afgesloten.

Gemeente Bronckhorst

We hebben de regeling Generatiepact geëvalueerd door middel van een enquête onder alle medewerkers en interviews van enkele medewerkers & managers.

Hekkelman advocaten

Als interim HR-adviseur vervangt Nathalie de huidige HR-adviseur tijdens haar zwangerschapsverlof. De opdracht loopt tot eind september 2023.

Hadoks

We ondersteunen tot eind 2023 de HR-afdeling door het schrijven van vacatureteksten.

Verbeter jouw HR-beleid

Vul nu onze gratis HR Quick Scan in!